Kan jeg gå på folkehøgskole i sverige? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Kan jeg gå på folkehøgskole i sverige?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, informasjonen jeg fant til emnet er noe uklar, derfor spør jeg uformelt her: Jeg har falt ut av skolesystemet av flere grunner. Alt jeg har er skriftlig vitnemål fra ungdomsskolen med kvalifiserende termer, i tillegg til ett fag fra vg1 (kunstfag). Imidlertid kunne jeg tenke meg å forsøke å gå på folkehøgskole i Sverige (håndverksutdanning som ikke tilbydes i Norge) neste skoleår. Er det i det hele tatt mulig med den "utdanningen" jeg har så langt? Hvilken rolle spiller det (også for ev. finansiell støtte) at jeg er EU-borger meg varig oppholdstillatelse i Norge? At en må være myndig for å gå på folkehøgskole i Sverige er jeg klar over, jeg fyller 18 før neste skoleår begynner. På forhånd takk

account_circle
AKTUELT NÅ

Husketeknikker

Pugger du hele tiden uten at ting setter seg? Det finnes teknikker som gjør det både gøyere og lettere å huske, uten at du bruker mer tid på å lære.

Les mer

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer