Hopp til hovedinnholdet

Hvilken skole bør jeg velge?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung.no (Bra side forresten dere hjelper virkelig!) Jeg er en 12 år gammel jente, men jaja... Når jeg skal begynne på ungdomsskolen har jeg to skoler å velge mellom: En internasjonal skole og en "vanlig" skole. Pappa kjenner personen som styrer den internasjonale skolen, og jeg tenkte at det ville øke utdanningen min, så det hadde jeg kjempelyst til! Men så tenker jeg på vennene mine, den eneste bestevennen jeg har og de jeg har kjent siden 1 klasse. Hvis jeg velger den andre skolen vil jeg Kansje ikke møte de mer, men jeg vil ikke skuffe pappa og jeg har veldig lyst til å gå på den andre skolen! Så er det en spesiell gutt jeg liker veldig godt <3 Jeg har vært forelsket i ham i over et år nå, og jeg tror han liker meg også, men hvis jeg går på den andre så er jeg redd vi ikke kan se hverandre så ofte lenger... Jeg har han på Snap da, men det er annerledes... Hvilken skole burde jeg ta og hva er viktigst? Utdanning eller venner? Jeg tenker begge er. :s

SVAR

Besvart 26.11.2016 16:38:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Valgfag på ungdomsskolen

Skal du begynne i 8. klasse? Dette er valgfagene du kan velge mellom.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
account_circle