Hopp til hovedinnholdet

Når kjæresten har slått opp?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ja så ex kjæresten min slo opp med meg for noen dager sia tror ho har løyet til meg hele tia mens vi var sammen ho ble ikke lei seg en gang når ho slo opp? Ho sa ho liker meg ennå *dagen ho slo opp* men hvorfor ble ho ikke lei seg da? Nå snakker ho med en gutt som noen folk sier blir sammen med en jente *har sex med dem* så slår opp jeg er sjalu *ikke pga sex* men at ho bare stakk på en måte og ikke ble lei seg. Prøver mitt hardeste og komme over dette men klarer ikke jeg og ho er ennå venner. Vi er ute sammen osv men jeg savner ho. Men har også er spørsmål om et ord kinda ho sa på FaceTime til noen at og ha kjæreste er et helvete hva betyr dette har jeg gjort noe galt? Gjorde alt jeg kunne for ho var snill snakka med ho når ho trengte det mest. Men med en gang jeg åpnet opp om mine vanskelige tider i livet så skjedde det 3-4 dager etterpå slår ho opp. Skjønner ingenting ærlig vet ikke noe lengere vil ikke dø eller noe men vil bare gå i dvale og glemme alt dette....

SVAR

Besvart 29.07.2020 11:55:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle å bli avvist?

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

 

Les mer
account_circle