Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler at livet mitt er kjedelig.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg fyller snart 15 år, men jeg føler at livet mitt er så kjedelig. Jeg er liksom en litt populær jente, men jeg er veldig skoleflink. Selv om jeg vet det er bra at jeg f.eks aldri har drukket, føler jeg at jeg er en så kjedelig person som aldri har. Jeg pleide å tro at det bare var noen få på trinnet mitt som drakk, men det viser seg at det er veldig mange som gjør det. Når jeg leser om andre jenter og gutter som er femten, eller var femten, gjorde de så utrolig mye. Dro på fester, hadde kjærester, drakk, og noen hadde til og med sex. Jeg bare føler at jeg ikke kommer til å oppleve noe av dette. Jeg har ikke en gang kysset noen enda! Jeg er bare så redd for at jeg sløser vekk min egen ungdomstid på ingenting. Og jeg burde kanskje være mer impulsiv eller hva det heter, men jeg klarer det ikke. Den vennegjengen jeg er i er ganske like som meg. Nesten ingen drikker eller noe. Det er ikke drikkingen som er verst, men jeg føler bare at jeg ikke opplever noe.

SVAR

Besvart 13.01.2021 23:42:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Påvirker koronasmitten hvordan du har det psykisk?

Det kan slite på oss mentalt når en annerledes situasjon varer lenge, slik som med koronasituasjonen. Har du psykiske vansker fra før, kan det blir vanskeligere å håndtere. Da bør du prate med noen.

 

Les mer
account_circle