Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg søke på VGS? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg må velge vgs i vinter, og aner ikke hva jeg skal gjøre. Har altfor mange interesser til å bli god i noe. Liker å tegne-men har ikke fantasi. Er glad i (folke)musikk-men elendig til å spille. Synes språk er kjempespennende-men klarer ikke å lære grammatikkregler. Historie er vitkig og interessant-men hva skal det brukes til? Realfag er fascinerende og enkle-men hva når jeg må jobbe for å forstå dem? Hest er viktig for meg-men ikke noe jeg vil jobbe med. Vurderer Steinerskolen-men vet det er lange dager og veldig mye arbeid. Har hørt fra eldre venner at Stud.spes. m/fo skal være bra-men kommer aldri til å nå nivået som kreves og samtidig ta realfag... Ønsker å hjelpe samfunnet-men hater å måtte møte masse folk Noen innspill? Jeg trenger å holde på med noe hvor jeg får brukt mest mulig av interessene mine (siden jeg liker alt like mye), og har tid til å dyrke de som ikke blir brukt på skolen.. (vennligst ikke gjør offentlig tilgjengelig vis mulig)

SVAR

Besvart 17.11.2014 20:45:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
account_circle