Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg bytte lærlingplass til ny kommune?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er lærling i (...) kommune som helsefagarbeider og jobbet her siden august, jeg har ønsket og skifte kommune og lærlingsplass lenge men det har vært vanskelig ettersom at kommunen jeg vil flytte til, (...) kommune hadde ikke flere lærlingsstillinger. Hvis jeg vil flytte til (...) kommune i neste lærlings periode, hva må jeg gjøre? Er det mindre sansynelighet at (...) tar meg inn som lærling ettersom at jeg allerede har vært snart ute et halvt år, reiseveien til skedsmo er svært, svært vanskelig og slitsom, det går 3 timer av dagen på busser og 3 forskjellige. Må jeg registere meg på nytt i Vigo? Eller sender jeg bare inn søknad som lærling nå før mars, eller etter mars?

SVAR

Besvart 14.12.2015 10:08:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mistrives du i lærebedriften?

Som lærling har du rett til en opplæring som er tilpasset deg og dine evner. Her får du flere tips til hva du gjør dersom du ikke blir godt nok ivaretatt i lærebedriften.

 

Les mer
attach_file

Lærlingers rettigheter og plikter

Er du ferdig med Vg2 og skal bli lærling i bedrift? Da er det mange ting å huske på. Pass på at du gjør det som kreves av deg, og at du får de rettighetene du har krav på!

 

Les mer
attach_file

Slik skaffer du læreplass

Går du et yrkesfaglig utdanningsprogram? Skal du snart ut i læretid, men er litt usikker på hva det egentlig innebærer? For å kapre læreplass i drømmebedriften, er det lurt å starte jakten tidlig!

 

Les mer
account_circle