Hopp til hovedinnholdet

Skal snart velge videregående

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 15 år og trenger hjelp. Jeg skal snart velge videregående og vet virkelig ikke hva jeg skal velge! Det står mellom Helse og Oppvekst med studie eller studiekompetanse. Det som er så dumt med Helse og Oppvekst med studie er at man ikke får ta realfag og jeg vet jo ikke om jeg trenger det. Innerst inne har jeg lyst til å jobbe med noe med medisin eller kontor eller kanskje begge deler, men jeg har ikke lyst til å bli lege og helst ikke tannlege!! Jeg ville også få et yrke med ganske/god lønn (og et godt miljø). Om du kan så bli jeg glad om du kommer med tips om hva jeg kan bli!! Vær så snill å svar på dette litt fort!! Desperat etter svar!! Takk på forhånd:)

SVAR

Besvart 15.02.2017 21:08:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
account_circle