Hopp til hovedinnholdet

Kommer ikke inn på den skolen jeg vil.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Fikk vite hvilken VGs jeg har kommet inn på... og jeg ble veldig skuffet. 1 og andre valget mitt var ikke så veldig viktig for meg å komme inn men det var tredje valget. Er nr 45 på tredje valget mitt. Er det noen sjangs for at jeg kan komme inn der!?! Eller er det helt kjørt? Kan man klage ellerno. Pga den skolen er 0.6 km unna meg og snitte er ikke vanvittig høyt. Første halvår i 10 hadde jeg 2.9 i snitt og i standpunkykarakterene hadde jeg 3.705 i snitt. Siste som kom inn på den skolen hadde 3.850 i snitt. Jeg har søkt på privatskole og fikk plass greia er at det koster en del og er langt unna meg 45 min. Og heg lurer på da hvordan fungerer dette med Lånekassen? Kan jeg få støtte fra Lånekassen til privat vidregående? Og må jeg tilbakebetale med renter osv? Tenker da å bytte til offentlig i vg2 kan man bytte skole i VG2? Hva står det på vigo da? Tror de ike at jeg ikke går på vidregående da? Aha. Om jeg haddekommetpå den skole jeg ville hadde det legit løst alle proble

SVAR

Besvart 09.08.2018 13:48:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjekkliste for deg som vil studere ved privatskole

Blir du kvalifisert for de jobbene du ønsker? Hvor mye koster utdanningen på privatskoler, og hva får du for pengene? Sjekk om skolen kan gi deg den utdanningen du har bruk for.

 

Les mer
attach_file

Hvem får stipend og lån fra Lånekassen?

Elever i videregående skole og studenter kan søke stipend og lån hos Lånekassen. 15. november er søknadsfrist for stipend og lån i høstsemesteret, og 15. mars er søknadsfrist for vårsemesteret.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Søkt videregående skole - hva skjer nå?

Her kan du lese om inntakene, hva du må huske på, svarfrister og ventelister. Og kommer du ikke inn der du helst vil, kan det likevel finnes muligheter.

 

Les mer
account_circle