Hopp til hovedinnholdet

Bør jeg velge studiespesialisering eller helse og oppvekst?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har et dilemma.. jeg går i 10. Klasse og er skikkelig skolelei! Og skal begynne på VGs neste år. Jeg har ikke peiling på hva jeg vil bli, men vil ikke gå studiespesialisering fordi er så skolelei. Vil velge noe jeg kan få nytte av senere og noe litt annerledes nå som jeg faktisk har mulighet til å velge noe annet enn vanlig skole. Har tenkt litt på helse og oppvekst. Selvom jeg ikke vet hva jeg vil bli.. helse interesser meg og jeg vil lære mer om det. Bør jeg velge helse eller studie?

SVAR

Besvart 16.11.2018 13:02:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
account_circle