Hopp til hovedinnholdet

Skal søke vgs neste år og er litt skeptisk

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, skal søke vgs neste år og er litt skeptisk. Jeg har sagt at jeg vil på helse & oppvekst, men etter vi var på praksis dager vil jeg heller gå naturbruk. Mamma sier at det ikke er vits i å gå nuaturbruk siden jeg ikke bor på går heller eier en hest. Men jeg jobber i en stall på fritiden og er veldig glad i hest. Uansett, jeg vil nå bli dyrepasser og lurte derfor på om jeg kunne gå naturbruk - hest og hovslager og den veien? Det er liksom ingen andre linjer som handler om dyr.. (Vil også jobbe i dyrepark) Hilsen en stressa jente!!

SVAR

Besvart 03.12.2018 14:28:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle