Hopp til hovedinnholdet

Vet ikke hvilke videregående jeg skal velge.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg skal starte på VGS til sommeren, og aner ikke hvilke jeg skal velge. Det står kun mellom ULLERN OG BLINDERN. Jeg har ca 5,2 i snitt og er veldig flink på skolen. På Ullern er der ca. 5,00 i snitt og på Blindern 4,4. Problemet med Ullern er at det er veldig karakterpress, og det liker jeg ikke, men på Blindern igjen er det litt for lavt. På midtstuen ungdomsskole er ikke alle like flinke, og jeg liker at jeg er en av de flinke. På Ullern ville jeg ikke vært en av de flinke, men det ville jeg vært på Blindern. Samtidig vet jeg om ganske mange som ikke er så flinke på skolen som skal starte på Blindern, og jeg er redd for å bli påvirket av de. En annen grunn til at jeg synes Ullern blir for voldsomt er fordi de ikke fester noe nesten, men bare jobber med skole. Hva mener dere jeg burde søke på 1.valg? Aner virkelig ikke hvilken av de og trenger hjelp. Skal søke allerede i februar!!

SVAR

Besvart 14.12.2018 17:04:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
account_circle