Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker å gå IB linja på videregående skole.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg går i 9. Klasse og jeg har veldig lyst til å gå på ib linjen i videregående. Jeg vil gjerne studere i utlandet på universitetet men ikke på videregående, da vil jeg heller bli i Norge. Jeg har lyst til å bli advokat. Kan ib være en bra linje innen for juss? Jeg har lest at den linjen er på Oslo katedralskole. Jeg lurte på hvor mye man måtte betale for å gå på ib linjen. Og om du kan ta det i Norge hvis du ikke har lyst til å ha videregående i utlandet. Tusen takk på forhånd!

SVAR

Besvart 13.01.2019 19:20:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Hvordan får jeg generell studiekompetanse?

Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning. Hvordan oppnå generell studiekompetanse? Og finnes det alternative måter å søke høgskole eller universitet på?

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Hva er IB? (International Baccalaureate)

Visste du at du kan ta to år av videregående på en internasjonal linje i Norge? Her kan du lese mer om hva IB er, og finne ut om det er noe for deg.

 

Les mer
account_circle