Hopp til hovedinnholdet

Jeg har leddgikt og er redd for å ikke fullføre skolen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente på 18 som sliter veldig med leddgikt.. jeg går deltidsstudie og er på mitt 2. år i vg2, men jeg vet ikke om jeg klarer å fullføre da jeg er så sliten at jeg ikke kommer meg på skolen de få dagene jeg egentlig skal og når jeg først kommer meg dit klarer jeg ikke følge med.. jeg er veldig redd for å stryke da jeg ikke har råd til å tilbakebetale stipendet mitt..

SVAR

Besvart 26.03.2019 14:25:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Rett til spesialundervisning

Elever har rett til tilpasset opplæring eller spesialundervisning dersom de har behov for det.

 

Les mer
attach_file

Du har rett på tilpasset opplæring

Vanskelig å lære på den måten læreren din underviser? Eller kanskje du ikke får nok utfordringer i timene? Si fra – Du har rett til at undervisningen tilpasses deg.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle