Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg søke skole i to forskjellige fylker?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei eg er 19 år gammal jente som er snart ferdig to år lærling, så lure på om det går and å søke til to fylke? Får ej trur ej gjor det på vigo. Eg søkte i mitt fylke og ein anna fylke ej vil flytte til. Eg bestemte meg får å gå på skule i det fylke ej bor i, men så sjedde det nåke at eg vil flytte til den andre fylke eg søkte. Eg veit ikkje ikkje om eg kjem in, men det er eit stort desperat får å få flytte. Kan eg snakke med fast legen min om kunne få plass til skulle i ein anna fylke eller nåke? Ps eg og fast legen min har snakka masse om å flytte.

 

 

SVAR

Besvart 12.06.2019 15:30:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Skal du flytte til et annet fylke og lurer på om du har rett til skoleplass?

Din rett til å gå på videregående skole er knyttet til hjemfylket ditt. Hvis du skal flytte i løpet av videregående, er det viktig at du sjekker hvilke rettigheter du har.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle