Hopp til hovedinnholdet

Har en lærer som ikke fungerer.Har klaget, men det skjer ingenting.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg går på videregående innenfor linje Elenergi. jeg lurer på om hvordan jeg skal få kunne bytte klasse eller skole på grunn av jeg syntes lærerne ikke er i stan til å lære meg noe. på elenergi linjen så har jeg tre 'hovedfag' som er da automasjon, data og elektronikk og Elenergi. i automasjon har vi en god lærer.. men på data og elektronikk så har vi en lærer som alle har klagd på flere år på rad, nesten alle elever som har hatt denne læreren har klaget til de andre lærerne om at han ikke klarer å lære bort noe og er ikke oppegående til å svare på direkte spørsmål selvom man spør flere ganger. også har vi Elenergi, der læreren våres som har vært sykemeldt siden ifjor jul. hva skal jeg gjøre med dette? vi går på linjen elenergi og har ikke engang en elenergi lærer? jeg har flere ganger gått til rådgiver/rektor med mange grunner til å få bytte klasse/skole men de tar det ikke seriøst. selve vararepresentant og tilitselev har klaget til dem om det men det skjer ingenting?

SVAR

Besvart 12.09.2019 11:30:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem svarer på spørsmål om skole og utdanning?

Har du spørsmål om skolen din, rettighetene dine, hvor du skal søke, spesielle tilpasninger, yrkesvalg eller hvilke muligheter som finnes? Disse kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

 

Les mer
account_circle