Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke hva jeg skal velge på vgs..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg skal velge videregående skole nå om 12 dager. Jeg er forsatt veldig usikker på hvilke linje jeg skal gå. Jeg vet rett og slett ikek om jeg er nokk intresert. Jeg vet virkelig ikke hva jeg vil bli, og har ingen drømmer. Sammtidig er jeg litt lei av vanlig skole. Har dere noen tips. (Rådgiveren er ikek mye til hjelp). jeg har også satt opp lister. Vet heller ikke om jeg er smart nokk til og få bra karakterer i 3 år til, eller om jeg har motivasjonen. Yrkesfag, med påbygg virker derfor fint. Da linjen IKT og Medie produksjon, men jeg har null erfaring med redigering og har ikek interesse for det. Og i tillegg vil jeg utveksle på 2vg.Og så lurte jeg på om man må ha neon spesielle fag på videregående for å bli marinebiolog?

SVAR

Besvart 17.02.2020 14:39:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
account_circle