Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg begynne som lærling etter studiespesialisering?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har gått studiespesialiserende alle 3 årene på vgs fordi jeg ikke helt har visst hva jeg vil. Nå går jeg siste halvår i vg3 og jeg har lyst å bli lærling i ungdomsarbeiderfaget, slik de som har gått helse og oppvekst i vg1 og vg2 har gjort. Jeg lurte på om det er mulig for meg å bli lærling i ungdomsarbeiderfaget selvom jeg bare har gått på studiespesialiserende. Søknadsfristen er om et par dager så jeg vil gjerne vite om det er vits i å søke eller om jeg ikke har den kompetansen jeg trenger. Vær så snill og svar fort!! stresser med hva jeg skal gjøre etter vgs nå til høsten

SVAR

Besvart 03.03.2020 13:03:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan får jeg generell studiekompetanse?

Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning. Hvordan oppnå generell studiekompetanse? Og finnes det alternative måter å søke høgskole eller universitet på?

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
account_circle