Hopp til hovedinnholdet

Hva skjer med omgjøringslånet mitt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har valgt å trekke meg fra to eksamener og dermed vil jeg ikke få gjennomført 20 av studiepoengene dette semesteret. Jeg tar en Bachelor og er på første året, og har sålangt tatt 30 studiepoeng (+10 hvis jeg gjennomfører det siste emne). Jeg har planlagt å ta opp de to emnene som jeg trakk meg fra, til neste vår pluss 2 andre nye emner. Skal prøve å fortsatt klare å gjennomføre de 180 studiepoengene som trengs for å få en Bachelor innen disse tre årene, så jeg skal ikke forlenge studieløpet mitt. Lurte på om dette vil ha noe påvirkning på studielånet, så lenge jeg gjennomfører disse 180 poengene innenfor disse tre årene? Et annet spørsmål; lar dette seg gjennomføre? eller bør jeg gå inn for å trekke det ut til et ekstra semester?

SVAR

Besvart 20.03.2020 13:27:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem får stipend og lån fra Lånekassen?

Elever i videregående skole og studenter kan søke stipend og lån hos Lånekassen. 15. november er søknadsfrist for stipend og lån i høstsemesteret, og 15. mars er søknadsfrist for vårsemesteret.

 

Les mer
attach_file

Elev- og lærlingombudene - spørsmål og svar om dine rettigheter

Ombudene skal passe på at du som er elev eller lærling i videregående får de rettighetene du har krav på. Vi har samlet noen eksempler på problemer du kan oppleve på skolen - og som ombudene kan hjelpe med.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle