Hopp til hovedinnholdet

Går helsefag og vil bli sykepleier etter fagbrevet. Hvor gammel er jeg da?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vil bli sykepleier. Går 1 VG helse. Skal ta helsefagarbeider og få fagbrev. Har hørt at man kan ta 4 påbygg. Slipper man gym da? Og er matten va sykelig. Har også hørt at medikament regning er vanskelig. Sliter i matte. Hvilken fag har man på 4 påbygg. Kan jeg begynne på 4 påbygg med en gang eller må jeg jobbe først. Oghvilken skoler har dette utdanningsprogrammet. Er 17 år nå, og jeg ønsker å bli sykepleier, hvor gammel er jeg når jeg er feridg utdannet sykepleier hvis alt går riktig? Takk for svar

SVAR

Besvart 13.04.2020 15:40:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem svarer på spørsmål om skole og utdanning?

Har du spørsmål om skolen din, rettighetene dine, hvor du skal søke, spesielle tilpasninger, yrkesvalg eller hvilke muligheter som finnes? Disse kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan får jeg generell studiekompetanse?

Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning. Hvordan oppnå generell studiekompetanse? Og finnes det alternative måter å søke høgskole eller universitet på?

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du informasjon om utdanning

Det er viktig å bruke tid når du skal finne informasjon om det du lurer på knyttet til utdanningen du tar eller skal ta.

 

Les mer
account_circle