Hopp til hovedinnholdet

Skolesystemet er dårlig, urettferdige karakterer, dette er ved flere skoler

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg synes skolesytemet er veldig dårlig. jeg går på vg1. dette har ikke noe med koronaviruset å gjøre. men skolen har idag blitt til at læreren gir bedre karakterer til de læreren liker best. det er så veldig synelig, ikke på bare med min skole men flere av venner fra andre skoler synes også det. vi har snakka mye om det og lærerene sier bare de ikke gjøre det, men de gjør det. jeg synes de som bestemmer skolesystemet burde finne andre måter å gjøre skole på. eksamen skal jo være der for å prøve å gi en rettferdig karakter fra noen som ikke kjenner deg, men da er man jo ekstrem nervøs og jeg får veldig mye dårligere karakter på eksamen enn ellers, så det drar snittet veldig ned. skolen handler ikke lenger om å lære, med å få gode karakterer og bli likt av læreren. det er for mye pensum på kort tid. mange ink. meg får angst og deprisjon av skole, men voksne bare skylder på sosiale medier. voksne gjør oss ungdom til umennskelige robboter som ikke får være barn. skjønner ingen det?

SVAR

Besvart 20.05.2020 10:27:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle