Hopp til hovedinnholdet

Tips til nye venner og gode karakterer på ny skole. Videregående.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, har nettopp sluttet på ungdomskolen. Jeg har ganske bra snitt (5),men har valgt et veldig krevende og tungt løp som er HYSK. Der skal jeg gå studie og helse og oppvekst sammen. Jeg vet det kommer til å bli krevende og tungt. I tillegg så er jeg redd for å ikke passe inn i klassen og ikke skaffe meg noen venner. Jeg håper dere har noen tips og ideer til hvordan jeg kan skaffe meg nye venner og få gode karaktere

SVAR

Besvart 23.06.2020 13:27:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

 

Les mer
attach_file

God studieteknikk gjennom hele semesteret

Sliter du med å komme gjennom alt av pensum? Ender du alltid opp med skippertak like før eksamen? Vi har samlet noen tips som kan fungere for deg.

 

Les mer
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
account_circle