Hopp til hovedinnholdet

Finne venner med samme musikksmak

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg kommer til å gå på musikklinja på vidergående etter sommeren. Men jeg kjenner absolutt ingen som kommer til å gå i klassen min, og jeg er litt redd for å ikke få venner..Fordi det har alltid vært vanskelig å finne venner med samme eller hvertfall én lik interesse som meg, det er bare sånn at ingen vil være med meg hvis jeg ikke liker det samme som dem. Jeg ble plaget for å like den musikken jeg liker på ungdomsskolen, og siden jeg kommer til å gå på musikklinja håper jeg at det er hvertfall noen som...liksom liker samme type musikk som meg. Men det føles liksom umulig hvis jeg tenker på det....Alle synes enten at det jeg hører på er for «bråkete» eller «gammelt», selvom det bare er sånn fra 2000-2010, eller så kjenner de det ikke og sier bare at det er dårlig. Det er kanskje litt rart å spørre, men siden alle jo liker forskjellig musikk, og alle der går på musikklinja, er det noen sjans for at jeg finner hvetfall én venn som liker samme type musikk som meg?

SVAR

Besvart 06.08.2020 22:04:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
account_circle