Hopp til hovedinnholdet

Når skoledagen slutter? Skal flytte på hybel og gruer meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg skal nå om 11 dager starte på videregående. Jeg skal flytte langt og bo på hybel, noe jeg gruer meg til, fordi jeg er redd mine foreldre vil bli ensomme som de har nevnt til meg. Jeg skal starte på Idrettsfag og jeg har lest over alle nettsidene på skolen og ellers andre sider, og jeg finner ikke ut når skole dagen slutter for de som tar idrett. mange av vennene mine har sagt at idrett slutter kl. 16 men jeg finner det ingen steder. og jeg bare ønsker at skolen skulle sluttet tidligere fordi jeg må ta en buss hjem ( 2 1/2 timer) og hvis skolen slutter kl16 så mister jeg den ene bussen som går. så spørsmålet mitt er hvor lange er skole dagene for de som skal gå idrett og når slutter skoledagen? mvh en nervøs bygde jente som flytter til stor by.

SVAR

Besvart 06.08.2020 19:05:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gratis skoleskyss på videregående

Skal du begynne på videregående og får lang skolevei? Eller har du en funksjonshemning eller sykdom som gjør at du trenger transport til skolen? Her finner du oversikt over reglene som gjelder for gratis skoleskyss.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle