Hopp til hovedinnholdet

Vet ikke om jeg har valgt riktig VGS

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg skal nå begynne 2 vgs studiespesialisering språk samfunnsfag og økonomi. Jeg vet enda ikke hva jeg vil jobbe som. Har begynt å angre at jeg tok studiespesialisering i det hele tatt på grunn av jeg kan ikke se meg selv i framtiden være en lærer, lege, psykolog, sykepleier osv er lei av alt og ingenting interesserer meg. Men føler det er ingenting jeg kan gjøre med det uansett pga jeg har allerede søkt studiespess til 2 vgs nå og det er for sent til å bytte til yrkesfag på grunn av jeg vil ikke ta noen år på nytt igjen, og vil bare bli ferdig. Angrer skikkelig på alle valgene jeg har tatt. Nå er jeg bare veldig bekymret for framtiden min og har ikke peiling hva jeg skal gjøre når jeg er ferdig med videregående.

SVAR

Besvart 13.08.2020 11:08:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
account_circle