Hopp til hovedinnholdet

Fått stryk i 3 fag i vg2, Kommer ikke inn på vg3.Kan man ta skole over nett

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Litt bakgrunnsinformasjon som kan være relevant for svar på spørsmålet: Jeg er en 17 år gammel jente som går studiespesialiserende linje på vgs. Kom ut av vg2 i juni med stryk i 3 avgangsfag og fikk telefon av skolen der de sa jeg ikke var kvalifisert for vg3, og måtte gå vg2 om igjen. Jeg har evnen til å prestere med gode karakterer på skolen, men mangler selvdisiplin og ettersom VGs er ganske fritt frem med tanke på skolehverdagen blir jeg ofte distrahert av venner og andre ting som skjer da jeg er fysisk tilstede på skolen. Da corona kom, og skolen ble mer over nett, opplevde jeg at jeg presterte bedre ettersom jeg ikke hadde distraksjoner rundt meg. Spørsmålene mine er: Er det mulig å gjøre VGs Over nett, og få vitnemål? Isåfall, hva er den beste muligheten i forhold til dette? Jeg har også en del andre ting som pågår der jeg behøver å reise nå til høsten, men vil ikke «droppe ut». Vil gjerne ha vitnemål så jeg har noe å falle tilbake på. Takk :)

SVAR

Besvart 09.08.2020 12:06:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Rett til tilrettelegging av prøver og eksamen

Allergi eller senebetennelse i armen? Behov for bestemte hjelpemidler for å gjennomføre eksamen? Skolen plikter å hjelpe deg med tilrettelegging på prøver og eksamen.

 

Les mer
account_circle