Hopp til hovedinnholdet

Lærer man ballett på musikk, dans og drama? Velger drama, har man musikk?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei (: Til høsten begynner jeg i 10. klasse, noe som betyr at jeg snart skal søke på videregående. Jeg har tenkt en del på det. Jeg har ikke bestemt meg for hva jeg vil bli, men jeg har en tanke på videregående. Jeg har alltid likt musikk, å danse, synge og spille piano i tillegg til å være skuespiller på teater. Jeg er også med på musikal noe syns jeg er utrolig gøy! Derfor tenkte jeg at det ville være perfekt med musikk dans og drama da jeg liker alle tre tingene. I tillegg så får jeg generell studiekompetanse så jeg har fortsatt mange dører åpne. Spørsmålet mitt er: det ser ut til at man lærer ballett på musikk dans og drama. 1. Stemmer dette? 2. Lærer man ballett kun hvis man velger temaet dans? 3. Må man kunne noe ballett fra før (eks. Splitthopp, spagaten (jeg kan ikke dette!)) 4. Om man f.eks velger temaet drama, lærer man noe om både musikk og dans da? 5. Om jeg velger temaet musikk, vil jeg ha nytte av både at jeg liker å synge og at jeg spille piano? Mvh jente 15

SVAR

Besvart 14.08.2020 13:28:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Min fritid: Sang og musikk

Johanna fra Lenvik i Troms synger masse på fritiden og er vant til å opptre foran et publikum. Ungdomsjournalist Amalie har pratet med henne om sang som fritidsaktivitet.

 

Les mer
attach_file

Min fritid: Teater

Embla (16) driver med teater på Harstad Kulturskole. Vi har snakket med henne for å vite mer om hvordan det er å ha teater som hobby.

 

Les mer
account_circle