Hopp til hovedinnholdet

Blir bare mer og mer sliten av alt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går 3 vgs. Tok et friår i fjor for var helt utmattet av skole. Nå har jeg begynt opp igjen på siste året, men det går ikke så bra. Det handler ikke om at jeg sliter for jeg har nesten bare toppkarakterer, har tidligere satset i idrett og er vandt med å opptre på konserter. Jeg har mange venner, type, bor alene men har godt forhold til foreldrene mine. Men jeg kommer meg ikke opp av sengen om morgenen. Ikke på grunn av latskap men jeg blir bare mer og mer sliten. Jeg kan begynne å grine flere ganger til dagen fordi jeg er sliten å sånn det har blitt nå føler jeg ett ikke livet er verdt å leve på denne måten. Jeg vet ikke hvorfor ting bare har blitt vanskeligere og vanskeligere....

SVAR

Besvart 23.09.2020 12:24:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle