Hopp til hovedinnholdet

Jeg får ikke lånet mitt omgjort til stipend, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Har krav på omgjøringslån hos lånekassen og fyller alle vilkårene, mangler kun de nye eksamens resultene fra da jeg gikk som privat. Vitnemålet ble oppdatert og ser riktig ut, men de har ikek sendt de nye resultatene som skulle ha vært sendt til lånekasen for ca. 18 mnder siden. Har vært med kontakt med alle utenom rektor anngående denne saken, får bare høre at det har vært tekniske problemer eller andre unskyldinger hver gang jeg tak kontakt med de (ringt over 15 ganger siden jeg tok eksamen i april 2019). Jeg har nedbetalt lånet alerede og mangler kun det som skulle ha vært gjort om til stipend (ca 21 000kr). Har fått gebyrer og renter, og måtte utsette nedbetalingene 6mnder nå. Er så lei dette og vurderer å anmelde skolen og vil ha erstatninger, hvordan kan jeg går frem? Takk påforhånd.

SVAR

Besvart 28.09.2020 15:02:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem får stipend og lån fra Lånekassen?

Elever i videregående skole og studenter kan søke stipend og lån hos Lånekassen. 15. november er søknadsfrist for stipend og lån i høstsemesteret, og 15. mars er søknadsfrist for vårsemesteret.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer med studielånet hvis du slutter på studiet?

Å la være å melde ifra om endringer eller å gi feil opplysninger kan føre til at du får for mye i lån og stipend, og Lånekassen vil kreve pengene tilbake. De kan også nekte deg støtte til mer utdanning.

 

Les mer
account_circle