Hopp til hovedinnholdet

Jeg gruer meg til å starte på videregående skole neste høst

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg skal begynne på videregående om 6 måneder og jeg er redd for hvordan de blir. Vi er en veldig liten klasse på på kun 8 elever og vi er ganske sammensveiset, men bestevennen min skal kanskje gå på skole ett annet sted enn meg. Jeg kjenner ikke så mange andre veldig godt. Da et det bare guttene i min klasse som skal gå der. Blir det ensomt? Og den andre bestevennen min er ett år yngre så hun kommer til meg om ett år, men jeg gruer meg allerede hvordan skal jeg slutte å tenke på det. Jeg har heller ikke lyst på hybel en time borte fra hjemme. Hvordan slutte å tenke på dette?

SVAR

Besvart 18.10.2020 18:32:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
account_circle