Hopp til hovedinnholdet

Håper at korona viruset snart vil forsvinne!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, dette er ikke nuvendigvis et spørsmål med en oppfordring. Jeg har følgt smitteværn det siste året og nå begynner jeg å føle meg ensom. hvær dag mister jeg skjansen til å ha en normal dag med normale timer, jeg får ikke blitt orntlig kjent med de i klassen min. jeg er lei av kovid og skjønner at jeg er nødt til å vente. jeg vil bare at vi skal bli ferdig med dette viruset raskt og oppfordrer dere i rejeringen til å stramme tiltakene mest mulig. Ja så langt at det blir portforbud slik at vi kvitter norge for Kovid og alle oss onge kan få leve de sosiale livene våre. jeg har nettopp begyt i vg1 ønsker bare den friheten jeg hadde før.

SVAR

Besvart 02.12.2020 09:21:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Påvirker koronasmitten hvordan du har det psykisk?

Det kan slite på oss mentalt når en annerledes situasjon varer lenge, slik som med koronasituasjonen. Har du psykiske vansker fra før, kan det blir vanskeligere å håndtere. Da bør du prate med noen.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan har tiden med koronasituasjonen vært for deg?

Våren og sommeren 2020 ble litt annerledes på grunn av koronaviruset. Hvordan har det vært for deg?

Les mer
attach_file

Hvordan følger du rådene om å ikke være med mange venner?

Del med oss hvordan du følger rådene om sosialisering nå som det er korona/corona.

Les mer
account_circle