Hopp til hovedinnholdet

Er jeg unormal som ikke hooker, fester eller drikker?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er førsteklassing på videregående skole og har har nå gått et halvt år der. Jeg føler at alle fester og drikker, hooker og ligger med hverandre, mens jeg kun trener, gjør skole og er sosial, men på en annen måte. Jeg har lyst til å feste, men vet ikke hvordan jeg skal få dette til. Jeg har i alle fall lyst til å starte å feste i slutten av andre, men gjerne noen fester før det. Jeg har begynt å tenke på russetida og er redd for å ikke havne på buss, eller bli invitert på fest. Jeg har så lyst til å hooke eller ligge med noen!! Jeg føler meg som en taper, så unormal siden jeg aldri har hatt mitt første kyss en gang!! hjelp meg!! Min største frykt er å gå ut av videregående uten noen erfaringer (fester, hooking osv.) hjelp

SVAR

Besvart 02.01.2021 10:39:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

8 tips til før og under festen

I klassiske ungdomsfilmer finner vi hovedkarakterene som alle svermer rundt, som alle vil snakke med og som ikke minst alltid blir bedt på de store festene. Men, er det egentlig så enkelt som ”bare” å bli bedt?

Skrevet av Dina, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Kyss!

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

 

Les mer
account_circle