Hopp til hovedinnholdet

Har prøvd blomsterdekoratør, men vil søke helse og oppvekst. Må jeg gå vg1?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg måtte ta vg1 om igjen og går nå på vg2 yrkesfag hvor jeg har bestemt meg for å dele opp året i to pga den psykiske helsen min. dvs at jeg tar alle fellesfagene nå og så et yrkesfag etter det. jeg er veldig usikker på hvilke yrkesfag jeg hadde følt meg komfortabel med. jeg har tidligere prøvd blomsterdekoratør, noe jeg følte ikke var noe for meg. jeg vil helst gjøre noe praktisk istedenfor kreativt. jeg tenker helse og oppvekst ville passet for meg. men da lurer jeg på om jeg trenger å gå vg1 helse og oppvekst for å kunne komme inn på vg2 helse og oppvekst? eller er det mulig å bare søke der uten å ha tidligere gått der? håper det ga mening! har dere noen andre anbefalinger så tar jeg dem gjerne imot.

SVAR

Besvart 19.01.2021 20:50:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle