Hopp til hovedinnholdet

Hvilke programfag bør jeg velge?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en gutt som går VG1 og vurderer og ta s1, fysikk 1 og kjemi 1. før ville jeg ikke ta det fordi at jeg ikke Liker naturfag så særlig (får 5’er men ikke så gøy). JEg har lyst til å bli politi eller advokat,så e burde ta samfunnsfaglige fag. Men jeg har også lyst å bli klinisk ernærings fysiolog.. og da må man ha s1 og s2 og kjemi 1 og fysikk 1 og 2. jeg er usikker og ma ta valget på mandag! Jeg er en samfunnsfaglig person men vil også være klinisk ernæring fysiolog..men vet ikke om jeg er glad i kjemi og fysikk osv. har også hørt at hvis man blir politi er det vanskelig å finne fast jobb. Så jeg vil også bli klinisk ernæring fysiolog for da er jobb mulighetene større..hva tenker dere er best for meg? Som sagt er jeg veldig usikker.

SVAR

Besvart 22.01.2021 16:25:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
account_circle