Hopp til hovedinnholdet

Hva koster det å studere i USA? Hvilke muligheter har jeg?  

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg tenkte å gå American college of Norway også gå på college i usa. Jeg lurte på hvor mye koster dette sånn ca? Og hva kan jeg utdanne meg gjennom dette studievalget? Mvh kevin

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei Kevin!

Så spennende at du vil studere i USA!

American College of Norway som holder til i Moss er en fin mulighet for å omgå problematikken med at Lånekassen ikke gir støtte til første året av en bachelorutdanning i USA (som er 4-årig) ved alle skoler. En del skoler kan man få støtte til førsteåret også, de kan du lese om på denne siden.

Info om hva det koster å gå på American College of Norway finner du her. Info om finansiering fra Lånekassen finner du her.

Generell info om studier i USA finner du på denne siden. Du har mulighet for å velge mange ulike retninger etter å ha tatt det første året på American College of Norway. Det første året av en amerikansk bachelorgrad er en generell miks av fag, og vil ikke nødvendigvis ha så mye å gjøre med hvilken retning du velger å fordype deg i. Ta gjerne direkte kontakt med American College of Norway for å forhøre deg om de kan anbefale hvilke fag du bør velge det første året, ut ifra hva du ønsker å ta bachelorgrad i.

Info om ulike utdanninger kan du finne på utdanning.no

Du finner også info om de mest populære studiene i USA nederst på denne siden, i høyre marg.

Lykke til! :)

 

 

 

ANSA i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Studier i utlandet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om studier i utlandet