Hopp til hovedinnholdet

Hvor mye må jeg ha i snitt for å komme inn i University of Oxford? Hvor mye koster det?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg lurer på hvor mye jeg må ha i snitt for å komme inn i University Of Oxford? Jeg lurer også på hvor mye det vil koste for meg?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, jente 16!

Så spennende at du vil studere i utlandet! Info om søknadsprosessen til en bachelorgrad i Storbritannia finner du på denne siden. Til studier i Storbritannia er det ikke bare karakterer som teller, men de gjør en helhetsvurdering av deg som søker.

Helhetsvurderingen baseres på:

Til University of Oxford er det høye opptakskrav. Som du kan se på denne siden må du ha bestått videregående med studiekompetanse med minimum 5 i hvert fag for å kunne bli vurdert i søknadsprosessen.

Studier på University of Oxford er svært kostbart, og prisen kan variere noe utfra hvilket studium du søker deg inn på. Fyll ut skjemaet du finner her for å se hva ditt studium koster.

Husk at akkurat dette universitetet er det både dyrt og vanskelig å komme inn på. Dersom du ønsker  å studere i Storbritannia, men tror det blir vanskelig for deg å komme inn her, finnes det mange andre gode universiteter som det kan være lettere å komme inn på, og hvor skolepengene kan være noe lavere.

Info om finansiering fra Lånekassen finner du her.

Lykke til!

 

Hilsen ANSA, i samarbeid med ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Studier i utlandet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om studier i utlandet