Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ta vgs i utlandet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg går nå første året på medie og kommunikasjon. Dette er egentlig ikke noe for meg. Jeg droppet ut av skolen jeg kom inn på etter sommeren for jeg trivdes ikke og måtte bare slutte. Ingen andre skoler hadde plass til meg og jeg måtte derfor begynne på privatskole, og jeg får så dårlig samvittighet for foreldrene mine betaler jo for noe jeg jeg ikke har interesse for. Jeg er ikke motivert i det heletatt. Har hørt at man kan gå første året om igjen, men jeg er så skolelei at jeg orker ikke. Har hørt litt om å gå skole i utlandet, og dette er noe som høres spennendes ut, i og med at det sikkert får meg mer motivert og det å gå skole et annet sted i verden er vel generelt bare morsomere. Er det sånn at jeg kan søke om plass på videregående i utlandet, og gå første året om igjen der istedet også 2 og 3? Har hørt at det er vanskeligere å søke i vg2 i medie og kommunikasjon ( og man må da ha fag i utlandet som passer til media, noe jeg IKKE vil .. ) Litt mer info hadde vært fint! :)

SVAR

Besvart 26.02.2015 09:23:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Er du skolelei?

Sliter du med å holde motivasjonen oppe på skolen? Kanskje synes du skolen er kjedelig, og det er et ork å stå opp om morgenen. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Ønsker du å ta Vg2 som utvekslingselev?

Her får du tips til planleggingen og oversikt over hvordan du kan få støtte fra Lånekassen.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til videregående opplæring

Ingen kan tvinge deg til å gå på videregående, men i Norge har du rett til skoleplass eller et annet opplæringstilbud. Dette kaller vi ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
account_circle