Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker å jobbe med musikk i USA.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ,jeg er en jente på 18 år.Hadde egt veldig lyst til å dra på utveksling i vg2 men dette ble litt tungvint med tanke på engelsken og moren min ville ikke og har hørt folk som har hatt utveksling på media at de måtte ta det omigjen.Men nå til det jeg faktisk lurer på får lurer på hva jeg vil gjøre etter vgs jeg vil kanskje ha et friår hvor jeg reiser rundt i verden eller bor i USA .hvor det er først og fremst fokus på sang og musikk da dette er noe jeg vil jobbe med senere men også trening da jeg har behov for å trene.Ønsker også å bli flinkere innen musikk.Men vet dere om det finnes et slik tilbud?

SVAR

Besvart 26.06.2019 15:14:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Drømmer du om en jobb i utlandet?

Mye skal ordnes, og planlegging tar ofte lenger tid enn du tror. Det er ikke alltid lett å få seg jobb i et ukjent land. Ta initiativ, skaff deg informasjon og finn ut hva som er mulig.

 

Les mer
attach_file

10 steg til utdanning i utlandet

Drømmer du om å studere i utlandet? ANSA har hjulpet norske studenter med å realisere denne drømmen i 60 år – her gir de deg sine ti beste tips!

 

Les mer
attach_file

Frivillig arbeid i utlandet

Vil du jobbe med ville dyr i Afrika? Gårdsarbeid i Latin-Amerika, eller hjelpe til på et barnehjem i Romania? Få en opplevelse for livet, og gjør en innsats for andre med frivillig arbeid i utlandet.

 

Les mer
account_circle