Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ikke bo i Norge, men flytte til USA

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, den siste uken har jeg vært ganske langt nede fordi jeg plutselig har tenkt sånn at jeg egentlig ikke vil bo i Norge, at jeg skulle ønske jeg bodde i USA. Grunner er nok at jeg har lyst til å oppleve mye mere og alt virker så mye mere spennende der. Dette er skikkelig slitsomt for jeg klarer ikke å tenke på annet og jeg har heller ikke sagt det til noen får det virker bare rart at noe sånt skal gjøre meg så deppa. Og det er heller ikke noen som for gjort noe får jeg kan jo ikke bare flytte til USA nå. Har familie i USA men skjenner de nesten ikke, har vært inne på at om jeg kunne besøkt de noen ganger i året at det kunne vært en løsning, men i og med at jeg nesten ikke skjenner det føler jeg at ddt blir litt rart også. Har vært inne på å kanskje studere der når jeg blir eldre men samtidig så er jeg glad i familien min her i Norge så jeg vil heller ikke egentlig flytte permanent fra d heller. Har dere noen tips til hva jeg kan gjøre? Takk på forhånd!

SVAR

Besvart 04.04.2020 18:00:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Drømmer du om en jobb i utlandet?

Mye skal ordnes, og planlegging tar ofte lenger tid enn du tror. Det er ikke alltid lett å få seg jobb i et ukjent land. Ta initiativ, skaff deg informasjon og finn ut hva som er mulig.

 

Les mer
attach_file

10 steg til utdanning i utlandet

Drømmer du om å studere i utlandet? ANSA har hjulpet norske studenter med å realisere denne drømmen i 60 år – her gir de deg sine ti beste tips!

 

Les mer
account_circle