Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg studere sykepleie i USA?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går vg2 helse og oppvekst nå, jeg vil bli sykepleier. Etter sommeren skal jeg begynne på lærlingtiden min. Den min varer i 2 år, etter de 2 årene vil jeg få fagbrev og studiekomptanse sånn at jeg kan studere videre. Jeg lurte på om det er mulighet for meg å studere sykepleie i USA? Jeg har lyst å flytte til USA og tenker derfor at det er lurt å ta utdanningen min der. Det er lenge til jeg eventuelt skal begynne på universitet men vil tenke frem i tid. Hvor mye koster collage? Hva er forskjellen på de private og offentlige collagene? Må jeg ha høy utdanning for å tjene bra? Hvor lang er utdanningen for å bli sykepleier om man tar master?

SVAR

Besvart 20.01.2021 23:19:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

10 steg til utdanning i utlandet

Drømmer du om å studere i utlandet? ANSA har hjulpet norske studenter med å realisere denne drømmen i 60 år – her gir de deg sine ti beste tips!

 

Les mer
attach_file

Høgskole, universitet eller privatskole?

Lurer du på hvilken skole som har akkurat den utdanningen du har lyst til å ta? Og hvordan undervisningen på de ulike skolene varierer? Da bør du fortsette å lese.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle