Hopp til hovedinnholdet

Da vi startet på ungdomsskolen mistet vi kontakten

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og min aller beste venninne har vært bestevenner siden dag 1 på barneskolen og har hatt et svært godt forhold. Etter vi begynnte på ungdomsskolen ble vi delt inn i nye klasser, og vi ble splittet og delt inn i helt nye klasser.I min bestevenninnes nye klasse fikk hun mange nye venninner og spessielt en ny ``bestevenninne``. Jeg gikk i en klasse hvor det omtrent ikke var en person jeg likte å være sammen med og fikk ikke noen nye venninner. Og den eneste bestevenninnen jeg hadde var den gamle venninnen fra barneskolen. Når vi begynnte på ungdomsskolen bestemte vi oss for å holde kontakten selv om vi gikk i forskjellige klasser. Dette gikk veldig fint de første månedene i 8ende. vi var mye ilag og alt var egentlig som vanelig. helt til nå. Nå er alt blitt helt annerledes, jeg føler på en måte at jeg har mistet min aller beste venninne. Det føles nå ut som er hennes nye beste venninne har stjelt henne fra meg. ALLTID når jeg spørr om vi skal finne på noe er hun med sin nye bestevenninne petra. For meg er petra den verste personen i hele mitt liv. jeg føler på en måte at hun har stjelt min aller beste venninne fra meg. Ikke bare har hun stjelt henne fra meg men hun har også gjort om personeligheten til min beste venninne. før var hun verdens snilleste og det fantes ikke noe vondt i henne. nå har hun blitt frek og en skikkelig bitch etter å ha vært med petra. Jeg savner min bestevenninne så utrolig mye, og vet ike hva jeg skal gjøre! har vurdert å gå å snakke med henne, men er da redd for at vennskapet vårt skal knekke helt sammen! jeg trenger råd! hilsen trist jente.

SVAR

Besvart 21.06.2013 02:32:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
account_circle