Hopp til hovedinnholdet

Vil bli bedre venn med bestevenninnen til bestevenninna mi

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hey, jeg er ei jente på 15 år.. Jeg har akkurat begynt på 10.klasse. Jeg har en bestevennine(julie) som har en annen bestevennine. Jeg har vært bestevenn med Julie i snart 3 år. Men vi er forkjellige. Hun er veldig høy og jeg veldig lav. Derfor er det ganske flaut å gå ved siden av ho noen ganger. Ho andre bestevennine( Anna) er jeg også god venn med. Men ho froetrekker Julie istedefor meg. Og jeg vil på en måte være bestevenn med Anna enn det jeg vil med Julie. Noen ganger når vi skaal være to og to, så velger Anna Julie og da blir de i gruppe, mens jeg blir utenfor og er med en annen vennine. I gym, så er det noen ganger litt falut å være med Julie, siden ho er så høy.. Jeg vet ikke hva jeg kan gjøre for å ikke bekymre meg for det. Hjelp

SVAR

Besvart 25.08.2013 19:05:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
account_circle