Hopp til hovedinnholdet

Jente er usikker på forholdet til kjæresten sin

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, vet ikke helt om det er riktig tema men jaja, funka ikke med de andre så.. jeg har vært sammen med kjæresten min i 2 måneder, jeg gikk på p piller den første måneden og nå den siste måneden har jeg ikke tatt noen av de. han er 22 så han er veldig klar for å få barn, men jeg er fortsatt litt usikker tror vi gikk litt for langt. jeg var jomfru når jeg traff han, og kjønner sikkert at jeg ikke er det nå.. men poenget er, jeg sliter veldig med angst, depresjon og selvskading, angsten styrer mesteparten av dagene mine med at jeg ikke er mye ute blant folk osv. men jeg har nå den siste uken tenkt litt over om jeg burde begyne med p pillene igjen, for jeg og kjæresten min vi krangler veldig mye og det er en veldig stor ting også :/ jeg tror jeg fortsatt har følelser for en kamerat av meg.. jeg hadde følelser for han i nesten 4 år uten å gjøre noe med det, vi pleier å være mye sammen med tanke på at vi er i samme vennegjeng. og jeg fant ut for ikke lenge siden at den dagen jeg ble sammen med kjæresten min skulle han si til meg at han likte meg også, dette fikk meg til å vurdere veldig hva jeg driver med.. jeg er redd for å bli gravid med kjæresten min og ha følelser for en annen også. jeg har følelser for kjæresten min også selvfølgelig, men hvis jeg hadde hatt så sterke følelser for han som jeg trodde jeg hadde da hadde jeg vel ikke hatt tanken engang om kameraten min? jeg vet at mest sannsynelig så kan jeg ha ett lenger forhold med kjæresten min enn med kameraten min. en ting som kan endre alt dette surret i hodet mitt.. er at kjæresten min for ett halvt år siden var narkoman, han har hatt mange kjærester før meg og han har til og med vært forlova, og med tanke på det og han er tross alt 5 år eldre så tenker jeg litt på det også. og kameraten min han har aldri hatt kjæreste for han mener at følelser styrer alt, han er jomfru og han er veldig opptatt av følelser. men da hvis jeg starter med p pillene mine igjen kan det være farlig? med tanke på at jeg gikk på de i 1 månede også sluttet jeg i 1 månede og nå starter jeg igjen? alt dette får meg bare til å bli deprimert og vet ikke hva jeg selv driver med eller hvorfor, alt er bare surr i hodet mitt! hva skal jeg gjøre? hadde vært utrolig fint å få hjelp til å finne ut av ting fra noen som kan hjelpe!

SVAR

Besvart 11.12.2013 14:48:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Gravid - hva med skolen?

Er du gravid og går på skole? Det er mye som må ordnes. Skal du søke permisjon? Legger skolen til rette? Her får du oversikt over hva som må ordnes og hvordan du kan gå fram.

 

Les mer
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Hvordan kombinere venner og kjæreste?

Det er en deilig følelse å ha kjæreste, og det eneste du vil er antakelig å bruke all tid han eller henne. Men hva med vennene dine og deg selv? Glemmer du å ta vare på egne interesser og venners følelser midt oppi all forelskelsen?

 

Les mer
account_circle