Hopp til hovedinnholdet

Har ingen venner etter at jeg startet på ungdomsskolen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en 13 år gammel gutt. Jeg begynte i 8.klasse i høst men har ingen venner. Da jeg gikk på barneskolen var det ingen gutter i klassen min men det var en liten skole. Jeg var bestevenn med nesten alle jentene i klassen. Jeg var liksom den morsomme gutten. Da vi startet på ungdomskolen ble vi blandet med andre elever, jeg kom i klasse med en av mine bestevenner men hun snudde ryggen til meg og virket flau av å bli sett sammen med meg. Jeg ville jo gjerne få meg noen guttevenner men alle guttene hadde venner fra før av å de overså meg også . Sånn har det fortsatt å nå sitter jeg alene i friminuttene og de andre elevene bryr seg ikke om at jeg er alene. Det er en ubeskrivelig vond følelse å sitte alene når man er vant med å ha mange venner rundt seg. Alle de andre fra min gamle klasse har fått nye venner og er bare sammen med dem. Jeg er veldig sjenert men jeg vet ikke om det er derfor jeg ikke har venner. Kan dere si hva jeg skal gjør for å få venner?

SVAR

Besvart 04.01.2014 16:27:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle