Hopp til hovedinnholdet

Jente har dårlig selvtillit fordi alle vennene er så "perfekte"

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Vel jeg har veldig dårlig selvtilitt, jeg er så utrolig opptatt av å være perfekt være akkurat den jeg vil være nå. Jeg føler at det er så mye å forbedre med meg og jeg jobber med det hver dag, men jeg får det jo ikke til! De menneskene som jeg er nærmest er alt jeg vil være egentlig. De 5 nærmeste vennene mine har ja noen som nærmeste venner og mange bakjente, de kjenner mange mennesker og er flinke sosialt. Den ene veninna mi er norgesmester i kunnstløp, min andre veninne har 5.6 i snitt på skolen, min tredje veninne har masse venner er verdens hyggeligste person alle elsker henne, hun har stor familie driver med politikk og er så velykket. Slik er egentlig alle de nærmeste vennene mine alle er drit flinke sosialt, snakker med alle og han noen som nære venner, alle er flinke på skolen ler smiler hele tiden er så innmari velykket i alt! Og jeg hater så mye med meg selv klarer ikke snakke med folk, har 3.9 i snitt, er ikke flink i en dritt, føler meg gørr fordi de er så perfekte.

SVAR

Besvart 05.02.2014 22:20:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
account_circle