Hopp til hovedinnholdet

Venninnen vår har dårlig selvtillit og tåler ikke kritikk.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, vennina mi har skikkelig dårlig dårlig sjøltillit. Hun har orange hår, og kviser. Og prøver å skjule det med ujevn sminke. Hun kaller seg selv for "ginger" og sier alltid at ho er stygg, og stygt hår (selv om håret hennes er veldig fint, og glansrikt) Det er så irriterende, jeg har bare lyst til å slå til henne og bff hennes er einig (vi tre er gode venner, men dei to er bffer) men vi skal ikke gjøre det vi klarer å beherske øken. Og hun klarer ikke å ta imot litt kritik, og spøk. Jeg sa ein gang da ho hadde hestehale og sminken var ikke over heile ansikte, fordi ho hadde tatt på sminken med løst hår "du må kansje ta på sminke med håret i hestehale neste gang" jeg sa det så søt og fint jeg klarte, men allikavell blei ho sina. Vi har prøvd å snakke med henne men ho blir bare sina på øken. Og veldig ofte når vi f. eks går fra gymen går hun 10 meter foran øken, og er sina. uten at vi har gjort noko. Jeg har snakka med mamma om tips men ho vet ikke. Så ver så snill å hjelp. Takk

SVAR

Besvart 07.04.2014 21:05:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Viktig med komplimenter?

Det er flott å høre når noen synes positivt om oss, og det er bra for selvtilliten! Men har det noe å si hvem komplimentene kommer fra? Og når blir komplimenter til smisk?

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
account_circle