Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en på 17, men det er bestevenninna også! 

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei❤ jeg er en jente på 13år og er forlsket i en på 17 år. Han har hjulpet meg masse med mine problemer og mye annet. Besteveninna miner også forelska i han og det ser ut til at han velger å gå på henne i stedet for meg. Vi er fortsatt venner. I sommer var jeg og han mye sammen og vi kyssa og sånt. Savner alt og vet ikke helt hva jeg skal gjøre??

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!


Hvis du var sammen med han og kysset masse med han i sommer, og han nå går etter venninna di, så synes jeg det høres ut som om han bruker dere. Det er litt av risikoen når man er sammen med noen som er så mye eldre. Han har gitt deg inntrykk av at det er noe mellom dere, og så prøver han seg heller på bestevenninna di.

Pass bare på at dette ikke resulterer i at vennskapet mellom deg og bestevenninna di blir ødelagt bare på grunn av en gutt som helst skulle ha vært sammen med dere begge samtidig. Les den artikkelen jeg har lagt ved om det å være forelsket i den samme som venninna, og den om aldersforskjell i forhold. 

Mvh Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Hjerte i to (colourbox.com)

Du har lenge vært forelsket i en person. Problemet er at bestevennen din også er forelsket - i den samme som deg! Hva skal du gjøre? Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen, eller er det første mann til mølla? Og hva vil i så fall skje med vennskapet?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Vennskap
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om vennskap