Hopp til hovedinnholdet

Jeg begynte på vgs for 3 mnd siden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg lurer på, vil helst bare fortelle en ting... Trenger noe som kan oppmuntre meg! Jeg har begynt på vgs for 3 måneder siden, jeg går på en god skole og gjør det bra på skolen og sånt, men jeg liker meg ikke på skolen. Jeg håper ofte at timene skal vare lenge og at vi slipper friminutt fordi jeg da slipper å bekymre meg for hvem jeg skal være med og sånn! Er veldig sjenert... Dette er veldig annerledes enn på ungdomsskolen der vi bare satt å hadde det gøy hele tiden og det var mange ganger jeg kom hjem med tårer i øynene fordi jeg hadde ledd så mye:) vi hadde masse interne vitser og alt var veldig bra! Mye av problemet tror jeg var at ingen drakk alkohol... Nå gjør alle det og drar på fester og sånt. Jeg tør ikke gjøre dette fordi jeg er redd for hva foreldrene mine vil si. Dette fører til at jeg ikke er med på noe i helgene(fordi ingen spør om jeg vil være med, og jeg vil ikke selv heller) og at jeg melder meg ut av alle alkohol/fest/russ-samtaler

SVAR

Besvart 21.11.2014 00:02:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle