Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vært dårlig mot en person  

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jenta på 17år. Problem mitt er at jeg har vært dårlig person mot en gutt som alltid hjelpet mæ og vær der for mæ når jeg trenger han. Jeg har mistet kontakt med han nesne tre år sia. Grunne vi mista kontakt var at jeg fikk følsese for han og at de som æ har gått samme klasse med var imot mæ at jeg har han. Derfor ødelegge de mæ og han nå hater han men og på en mot ingorer mæ. Men vi hadde alle de år øyekontakt da. Jeg har følese at han har ikke glemt meg. Nu som æ vet at jeg må orden det jeg har gjort galt vil jeg ta opp med han det og vil gir unnskyldning av alt jeg gjort. Takk han og av alt som jeg ikke fortjente og få. Mitt spårsmål mitt er om jeg sjanse og endre det jeg har gjort mot han selvom tiden har gått veldig fort og at det lang sia allerede. Vi går ikke samme skole nå men vi e venner på Facebook da. Jeg har følsese for han nu begynner jeg å savna han. Jeg snakker ikke noen gutta etter han. Jeg tror at han e den enste som jeg har sterk følsese. Hjelp mæ :/

SVAR

Besvart 28.11.2014 00:11:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle