Hopp til hovedinnholdet

Sliter med å prate med folk jeg ikke kjenner

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 15år! Jeg håper dette kan vare noe gode råd for meg! For jeg sliter, jeg blir lei meg når jeg Ikke Klarer meg! :( Jeg er redd for og snakke! Med folk som jeg Ikke sjener helt. Jeg går på riding men det som er at jeg vil slutte. Men så vil jeg Ikke, Moreno min sier til meg at jeg kan dra ditt engang I blandt, når jeg på en måte vil. Hvordan skal jeg starte en samtalle item og bli redd, fordi det er ogsæ Ikke bare redd jeg Har Ikke noe og snakke om. Kan du is meg tips hva jeg kan starte med. og f.eks. Om de spør meg om noe så Klarer jeg o svare!! Jeg vil trives. Jeg vil ha det bra. Allle folks der kjener hverandre så godt!! Men Ikke jeg:( de finer på ting uten om går den de går pa samme skole og greier. De Klarer seg! . Jeg gråter når jeg Ikke for det til for jeg også vil bli sett. Ogsa er der Altid sånn at de Glemmer meg de sier alle sammen også sier de og meg som om de Glemmer meg hva skal jeg gjøre?? Kan du gi meg tips om dette?,

SVAR

Besvart 19.12.2014 14:18:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Ti tips til småprat

Skal du på fest, en samling eller møter, er sjansen stor for at du møter noen du ikke kjenner. Det er både hyggelig og nyttig å kunne noen triks for å bryte isen og bli kjent med fremmede.

 

Les mer
account_circle