Hopp til hovedinnholdet

Alle har kjæreste utenom meg..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13 år og jeg føler at jeg mister selvtilliten pågrunn av at alle vennene mine har kjæreste nå. Altså vi er en gjeng og jeg er den eneste som ikke er kjæreste og alle de som har kjærester på trinnet henger sammen kysser osv. Så står jeg der og bare ser på. På en annen måte føler jeg at alle har glemt meg og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. En dag så snakket jeg med dem alle sammen og det ble bare en stor krangel ut av det. Nå tørr jeg ikke å si det til dem flere ganger at de har glemt meg helt fordi de mener at det er veldig vanskelig når man har kjæreste, og fordi jeg er redd for at de aldri vill snakke med meg igjen også mister jeg dem og. Og nå føler jeg at jeg er stygg og at ingen liker meg jeg har mistet selvtilliten helt. Jeg vill at det skal være som før at hele gjengen vår var sammen. Jeg hater livet jeg forstår bare ikke det kjærestene til vennene mine er sammen med deres venner men hvorfor klarer ikke vennene mine det? kan dere hjelpe meg?

SVAR

Besvart 22.03.2015 18:43:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Hvordan kombinere venner og kjæreste?

Det er en deilig følelse, og det eneste du vil er antakelig å bruke all tid og energi på han eller henne. Men hva med vennene dine og deg selv? Glemmer du å ta vare på egne interesser og venners følelser midt oppi all forelskelsen?

 

Les mer
account_circle